Baot is
 
refleksjonsnotat_i_web.docx
File Size: 812 kb
File Type: docx
Download File

 
I dag gjorde jeg siste finish på nettsiden til hovedprosjektet. Alt gikk greit egentlig, hadde litt problemer med faviconet, men det fant jeg ut av etterhvert også fikk jeg pulisert siden på en server. Litt kjipt å må sitte et par timer når man er ferdig uten å gjøre noenting .. 
 
I dag begynte vi på hovedprosjektet, i begynnelsen gikk alt som planlagt. Ble ferdig med skissen og skrevet ferdig prosessen og hva vi skulle gjøre fremover. Fikk litt problemer etterhvert når jeg skulle sette inn en meny, da den ikke ville vise seg når jeg åpnet siden i en nettleser. Skal nok finne ut av dette så fort om mulig og få lagt inn noen bilder snart. Header og galleri. Er snart ferdig med indexen, trenger bare å få til menyen, så kan jeg begynne på undersidene.
 
I dag jobbet vi videre med festivalsiden og jeg fikk fiksa noen ting som ikke funket så bra sist gang. Som feks at rightcol ikke ville plassere seg riktig også gjorde jeg at CSS3 også passet til designet som jeg har laget. På slutten av dagen fikk vi beskjed om at vi begynner på hovedoppgaven i web i morgen, fredag 02.11.2012. Da vi skal lage et nettsted om oss selv som vi kan vise videre senere i livet til feks en arbeidsgiver

    Aleksander Ramsland

    Jeg er 17 år, går på Media & kommunikasjon ved Vennesla Videregående Skole. Jeg interesserer meg for video, grafisk og foto.

    Arkiv

    November 2012
    October 2012

    Kategorier

    All