Baot is

DAG 11

10/31/2012

0 Comments

 
I dag lagde vi en enkel meny i DW, var ganske lett og fikk alt til å funke med en ga

DAG 10

10/30/2012

0 Comments

 
I dag har vi jobbet med Festival siden. Har ikke kommet så veldig langt på web siden, pga jeg har prøvd ut mange forskjellige menyer, litt forskjellige css3 menyer og jquery og javascript. Gikk litt i surr i begynnelsen, men så kom jeg inn i det igjen. Merker at det er lettere å rote det litt til når man legger inn egne <div> i html dokumentet. Ellers har jeg kontroll, har jobbet litt med å finne ut slik at det blir greit og

DAG 9

10/26/2012

0 Comments

 
I dag jobbet vi mer fritt i Dreamweaver, sånn at vi satt inn alle /div selv, var litt mer stress enn når man har en mal, men det blir mer sånn man vil ha det selv da. Prøvde å sette inn noen knapper med javascript, men fikk det ikke til, så tar det neste gang. Brukte litt tid i photoshop il å lage en god header og ble veldig fornøyd med resultatet. Kommer til å gjøre denne siden ganske bra
 
I dag har vi jobbet med å sette inn ting selv med css også har jeg jobbet mye med en template som jeg lasta ned, er morro å se og og finne ut av selv hvor jeg skal sette feks inn bilder, hvordan jeg skal skifte farger osv. for å få et mer personalisert design som passer min personalitet bedre. Kommer til å fortsette med den templaten en stund for å bygge opp min egen nettsidem

DAG 7

10/23/2012

0 Comments

 
 I dag jobbet vi videre med CSS og jeg ble mer komfortabel med å jobbe med det. Syntes ikke det er vanskelig lengre, men kan være av og til at det er småting som jeg ikke helt skjønner med en gang hvorfor gikk galt, men finner som regel ut av det. Vet at jeg kan bruke css fila til å endre ting på alle sidene og har også prøvd å sette inn egne kolonner. Er ikke noe problem syntes jeg, siden skjønte det ganske fort. Tror ikke jeg kommer til å ha noen problemer i WEB perioden i det hele tatt. :) 

Dag 6

10/17/2012

0 Comments

 
I dag begynte vi med CSS (Cascading Style Sheets). I begynnelsen skjønte jeg ikke så mye, men etterhvert som anja viste og jeg leste litt på nettet fant jeg ut av hvor lett det er når man kan det. Ser frem til o

Dag 5

10/16/2012

1 Comment

 
I dag ahr vi hatt om artikkerlskriving og jobbet mer med Dreamweaver CS5. Skal legge til noen css/Javascript koder til på nettsiden etterhvert og kanskje sette opp en server hjemme slik at jeg kan legge til php koder og lagre informasjon fra siden, på en server hjemme. 




Dag 3

10/12/2012

0 Comments

 
I dag jobbet vi i Dreamweaver og lærte mer ang. koding og om web. Syntes det er ganske gøy med koding og syntes heller ikke det er alt for vanskelig.

Dag 2

10/10/2012

0 Comments

 
I dag har vi lært å kode med html koding, syntes det var ganske greit og lett å forstå. Tror nok jeg kommer til å bruke dette fremover.

 
I dag lagde vi denne nettsiden og gikk gjennom alle i klassen sin egen nettside. Vi skal logge hver dag vi jobber med dette prosjektet. 

- Alek

    Aleksander Ramsland

    Jeg er 17 år, går på Media & kommunikasjon ved Vennesla Videregående Skole. Jeg interesserer meg for video, grafisk og foto.

    Arkiv

    November 2012
    October 2012

    Kategorier

    All